DAY IN THE LIFE

Day in the life te Gent, Cas en Mona

By januari 13, 2020 januari 27th, 2020 No Comments
papa troost dochter, day in the life fotoreportage, gent

We gaan op bezoek voor een day in the life bij Sarah, Peter, Cas en Mona. Het is moeilijk te geloven dat het ondertussen drie jaar geleden is dat ik dit gezin voor het eerst fotografeerde. Ondertussen is er zoveel veranderd voor hen. Drie jaar terug maakte ik foto’s van Peter en Sarah en hun zoontje Cas in hun rijhuisje in Zomergem. Ondertussen is het gezin een dochter rijker (Mona) en hebben ze ook nog hun grote droom waargemaakt! Samen met vijf andere gezinnen wonen ze nu in een gloednieuwe cohousing te Drongen (Gent).

Ik ging een halve dag bij hen op bezoek voor een rasechte day in the life reportage. We starten de dag aan de ontbijttafel en de kinderen blijven nog even in pyjama spelen. Al gauw is Cas naar buiten want de vriendjes wachten. Heerlijk om steeds je vriendjes in de tuin te hebben! Mona gaat nog even in bad om daarna ook buiten te spelen. Al snel wordt het gezellig, vriendjes lopen af en aan terwijl de mama’s en de papa’s op de stoep koffie drinken. We beslissen nog even naar de speeltuin om de hoek te gaan met de gocart, en er gaat natuurlijk een vriendje mee. Terug thuis ravotten de kinderen nog even buiten terwijl er binnen lekker gekookt wordt. Een ideale dag voor een day in the life reportage!

Uiteindelijk draaien de day in the life reportages rond het vastleggen van het dagelijkse leven zoals het op dat moment is. Het mooiste is dan ook dat ik jaarlijks of tweejaarlijks een day in the life kan fotograferen bij een gezin. Dit is de beste manier om later een allesomvattend boek te hebben over jullie leven. De volledige kindertijd van jullie kinderen in beeld, hoe broers en zussen met elkaar omgaan en hoe iedereen opgroeit en verandert. Momenten in jullie leven om voor altijd te koesteren, de tijd die zo snel voorbij gaat vereeuwigd zien. De momenten die je gaat missen als ze weg zijn.

Enkel beelden uit de laatste day in the life sessie te Gent:

 

‘Meer weten over day in the life reportages? Neem gerust een kijkje op de familiepagina

Info gezinsreportage