DAY IN THE LIFE

Gezinsreportage in Melle

By januari 13, 2020 januari 27th, 2020 No Comments
day in the life, gezinsreportage Melle, spontane foto

Op zondagochtend ben ik al heel vroeg in Melle. Klaas en Linde zijn net wakker, ze persen vers sinaasappelsap, met hun tweetjes, in pyama, onder het goedkeurend oog van mama en papa. Daarna ontbijten ze samen in alle rust. Zondag is een dag voor samenzijn, een rustige dag, een dag met eten en plezier, een dag met elkaar. Na het ontbijt volgen meer rituelen, samen in bad, samen schilderen met mama terwijl papa kookt. Het leven kan simpel zijn. Na het eten gaan we op stap. We halen meel bij de molen voor het zelfgebakken brood en daarna gaan we even de benen strekken. Een wandeling kan uiteraard niet zonder een zoete hap en als afsluiter volgt de speeltuin. Terug thuis is iedereen moe, na een film worden er nog zetelkampen gebouwd en uiteindelijk vallen de oogjes even toe om nog een laatste maal open te gaan tijdens het verhaaltje voor het slapen gaan.

Een day in the life toont je gezin tijdens een gewone dag. Wat saai lijkt voor jou is gewoon super interessant om te fotograferen. Wat herinner je je later van je kinderen? De kleine dingen, de manier waarop je zoon eet, hoe hij telkens met zijn haren speelt als hij tv kijkt, hoe je kind zijn tong uitsteekt als het diep nadenkt, hoe het er tijdens gezelschapspelletjes aan toe gaat, hoe er gesmost wordt tijdens het eten, …

Al deze leuke kleine dingen verdienen het om eens vastgelegd te worden zodat je er later, als iedereen wat ouder is geworden, met de glimlach kan naar terugkijken!

‘Meer weten over day in the life reportages? Neem gerust een kijkje op de familiepagina

Info gezinsreportage