Bedrijfsfotografie

Als u op zoek bent naar een fotograaf om uw bedrijf of evenement goed in beeld te brengen, dan bent u bij mij aan het goede adres. Als bedrijfsfotograaf weet ik hoe gevarieerd een opdracht kan zijn en dat u deze foto’s nadien vaak voor verschillende doeleinden wil gebruiken. Website, social media, beurs of magazine… ik creëer met mijn camera de juiste visuele content voor elk medium.

Campagne

Een goede campagne heeft sterke beelden nodig. De boodschap die je wil uitdragen ondersteun ik met sprekende beelden die de juiste emotie vat. In samenspraak met de art director of creative director creëer ik de campagne visuals die nodig zijn.

Reportage

Voor magazines ga ik geregeld op stap met een redacteur om het verhaal te vertellen in beelden of om de nodige portretfoto’s te nemen. Ook voor een toeristische reportage kan je me altijd contacteren en zorg ik ervoor dat de brochure of de website tot leven komt dankzij de juiste beelden.

Social media

zwartwit foto vaklui aan het werk, giproc plaatsen. bedrijfsfotografie reportage loods23
Social media kanalen hebben beelden nodig die mensen boeien en de merkidentiteit ondersteunen en versterken. Als ervaren fotograaf kan ik een brede waaier van foto’s creëren die de feed van uw kanalen voorziet van voldoende en afwisselend beeldmateriaal.

Lancering

foto spreker aan microfoon. bedrijfsfotografie, lancering

Een nieuw product of merk, een nieuw project of een nieuwe afdeling. In een onderneming zijn er altijd cruciale momenten die het waard zijn om op beeld vast te leggen. Tijdens de lancering neem ik foto’s van het gebeuren, van de producten of het project en van de sprekers en aanwezigen.

Event

foto grote tent in tuin met zwembad avondlicht. eventfotografie

Een personeelsfeest, receptie of event in het vooruitzicht? Als fotograaf zorg ik voor de mooie herinneringen. Nadien kunnen deze sfeerbeelden herbekeken worden door de collega’s of helpen om een campagne mee vorm te geven.

Print & Website

foto 2 mensen aan computer . bedrijfsfotografie voor website

Heeft u foto’s nodig voor uw nieuwe website of wenst u voorstelling van uw bedrijf? Ik zorg voor de portretten van wie er werkt en breng de activiteiten in beeld. Het groter geheel en de kleine details worden vastgelegd en vertellen het verhaal van uw bedrijf zoals in deze Honda fotoshoot.

Wil je graag kennismaken?

Enkele klanten

 • Grinta! magazine
 • Dichtbij
 • Fietwijs
 • Honda
 • Davos Klosters
 • Tirol
 • My Zwitserland
 • Mercedes Benz Gent
 • Luierhoek
 • Agrifirm
 • Trilec
 • OrbitOne
 • Omer Deloof
 • UGent
 • Vlaamse Overheid
 • Velofollies
 • Fiscorum
 • Desco
 • BFO Family Office
 • Compaan
 • CM
 • Kringwinkel Meetjesland
 • Hito
 • Locus developments

Prijzen bedrijfsfotografie

Heb je een bedrijfsreportage of bedrijfsshoot nodig en je had graag geweten hoeveel dit kost? Neem contact op, geef me door wat je precies nodig hebt en ik bezorg jou vrijblijvend een overzichtelijke offerte.

Bedrijfsreportages