Huwelijksfotografie

Hoe bijzonder, uniek en soms grappig een huwelijksdag is, leg ik al meer dan 10 jaar met het grootste plezier vast als huwelijksfotograaf. Die dag vang ik de emoties op met mijn camera. De cruciale momenten en de kleine veelzeggende details, ik zie ze en zorg dat ze onvergetelijk worden. Trouwfoto’s die nooit vervelen om opnieuw te bekijken en die jullie helemaal terug zullen brengen naar die bijzondere dag.

Prijs huwelijksfotograaf

De kosten voor een huwelijk kunnen snel oplopen en daarom is een ervaren huwelijksfotograaf die efficiënt te werk gaat echt belangrijk. Dankzij 15 jaar ervaring weet ik hoe de beschikbare tijd ten volle te benutten zodat jullie écht alle foto’s hebben die deze dag eindeloos laten herbeleven.

Ik zorg voor het verhaal van jullie dag in beelden. De mensen, de momenten en de sfeer leg ik vast. Het liefst volg ik jullie van ’s morgens vroeg bij de voorbereidingen tot en met het feest zodat jullie verhaal compleet is.

Contacteer me gerust voor meer info over alle mogelijkheden en pakketprijzen.

Voor een huwelijksreportage met 6 uur fotografie  vraag ik 1650€. Voor die prijs krijgen jullie:

  • minimum 250 professionele huwelijksfoto’s
  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • een preview van jullie beste beelden
  • een slideshow met de beste beelden en op muziek
  • alle nabewerking van de foto’s inbegrepen
  • een online fotogalerij die kan je delen met download optie
  • de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
  • een album formaat 15×20
  • incl. btw en verplaatsing binnen Vlaanderen

Wil je graag kennismaken?

Mijn stijl? Spontaan én oprecht

Ik hanteer een journalistieke aanpak, wat wil zeggen dat ik niets in scene zet maar jullie dag fotografeer hoe deze echt is. Ongedwongen, spontane fotografie is mijn handelsmerk. De schoonheid van een huwelijksdag zit hem voor mij in de momenten. Grote én kleine momenten, grappige, serieuze, emotionele, intense momenten. Mijn focus ligt op de mensen, de sfeer en de emoties. Op hoe die dag voelt, niet hoe deze eruit ziet. Ik wil dat jullie later bij het bekijken van de foto’s jullie dag terug beleven, dat je je kan herinneren hoe het voelde te trouwen.

Werkwijze huwelijksreportage

Eerste kennismaking

Na meer dan 200 huwelijken weet ik als geen ander dat elke trouwdag anders is. Daarom spreek ik graag eerst af om te horen hoe jullie dag eruit zal zien en wat jullie verwachtingen zijn van een trouwfotograaf. Ik toon jullie tijdens deze kennismaking ook graag meer van mijn werk. En op al jullie vragen over het verloop, de kostprijs of het trouwalbum zal ik een helder antwoord formuleren. Na dit gratis kennismakingsgesprek bezorg ik jullie een offerte op maat van jullie wensen. Gaan jullie akkoord dan word ik met veel plezier de fotograaf van jullie huwelijk.

De huwelijksdag

Tijdens jullie huwelijksdag ben ik de stille gast, aanwezig, in de buik van het gebeuren maar toch onopvallend, als onderdeel van het huwelijk. De beste foto’s komen er als jullie gewoon genieten, als jullie jullie dag ten volle beleven. Laat mij maar rondfladderen op zoek naar beelden, geruisloos, soms dichtbij, soms veraf maar steeds gefocust op jullie en iedereen errond. Natuurlijk maak ik ook graag tijd voor een fotoshoot en familiefoto’s als jullie dit wensen, ook dat probeer ik op een spontane, losse manier te laten verlopen. Terwijl jullie genieten van jullie huwelijk zorg ik voor de herinneringen.

De mooie herinneringen bewaren

De foto’s worden standaard geleverd in een online galerij waar je ze ook kan downloaden in hoge resolutie. Je kan ze daar bekijken, de galerij delen en ook foto’s zelf printen. Dat is geweldig maar toch overtuig ik jullie graag ook een mooi album aan te schaffen. Een album is en blijft de mooiste manier om jullie foto’s te bekijken. Speciaal voor huwelijken verzorg ik tijdloze digitale kwaliteitsalbums die met de grootste zorg zijn opgemaakt, geprint en ingebonden. Zo heb je een blijvende herinnering aan jullie dag. Alle mogelijkheden, verschillende formaten en materialen kunnen we bekijken tijdens een persoonlijk gesprek na een eerste contact.

Huwelijksreportages

Awards