HUWELIJK

Fotograaf huwelijk in Sint-Laureins

By januari 13, 2020 januari 27th, 2020 No Comments
naar het altaar, huwelijk kerk, huwelijk Sint-Laureins, huwelijksfotograaf

De Sentse Kreken vormen een prachtige achtergrond voor het huwelijk van Ines en Pieter, een topkoppel, waar ik als fotograaf superblij van word. Beide geboren en getogen Sentenaars kennen elkaar van jongsaf aan en hebben een grote groep vrienden en familie om de hoek. Dat zie je, hoor je en voel je van ’s morgens vroeg bij het klaarmaken totlaat op de dansvloer. Samen met hun zoontje Lou en een heleboel familieleden en vrienden maakten ze er een topdag van!

De uitgelaten sfeer in het kapsalon, Pieter die zich klaarmaakt met hulp van zijn mama, de moment dat Pieter zijn bruid voor het eerst ziet, hun zoontje Lou, de prachtige kerkdienst, de borrel in het park, samen cruisen door de Kreken met die super auto (blijft een topper Pieter! 🙂 ) en dan naar het feest met al die verrassingen van de vrienden, er kwam werkelijk geen eind aan de mooie momenten!

Ines en Pieter, dankjewel voor de gastvrijheid, ik voelde mij van de eerste minuut super welkom. Bedankt om er zo’n prachtige dag van te maken, en mij jullie herinneringen toe te vertrouwen. Dankjewel dat ik fotograaf mocht zijn van jullie huwelijk.

‘Wauw zeg, we hebben de hele dag nog eens van dichtbij kunnen beleven! TOP TOP TOP!!! Heel erg bedankt! Wat een prachtige verzameling foto’s! Net alsof het gisteren was! Prachtig werk Ruth!’

Wil je ook zo’n reportage? Neem contact op.

Contacteer mij