DAY IN THE LIFE

Geef eens een fotoshoot cadeau!

By maart 22, 2022 No Comments
opa op tractor met kleinkinderen in bak achteraan tijdens fotoshoot

Een fotoshoot, het ideale cadeau voor de grootouders? Natuurlijk! En niet zomaar enkele statige foto’s maar een heuse day in the life familiereportage. Een win-win lijkt me, jullie beleven quality time samen en ik zorg ondertussen voor de herinneringen.

Wat mag je verwachten van zo’n day in the life reportage? Een fotoshoot van jullie echte leven, gewoon zoals het is, omdat dit de echte herinneringen zijn.

Deze familie is geen onbekende voor me, nadat ik reeds een gezinsreportage fotografeerde van het gezin van Bart, nodigde hij me uit bij zijn ouders om ook daar een day in the life te fotograferen van de uitgebreide familie. De grootouders kregen deze fotoshoot cadeau, ter ere van hun verjaardag.

Direct bij aankomst wist ik al dat deze dag een reportage naar mijn hart zou opleveren. No nonsense, een hartelijke ontvangst en wat een vrijheid daar op die berg.

Na een aperitiefje werden er volop pizza’s gebakken in de zelfgebouwde pizza oven, de kinderen speelden zoals we vroeger speelden en na het eten trokken we naar de boomgaard om samen appelen en peren te oogsten. Opa en oma hadden de tijd van hun leven samen met hun kinderen en kleinkinderen.

Met een doos vol vers fruit en een vol hart trok ik huiswaarts.

 

fotoreportage thuis, pizza bakkenfotoshoot tijdens familiefeestfotoreportage thuis, knuffel mama en zoonday in the life fotoreportage, pizza bakkenopa lokt kuikentje tijdens fotoshoot thuisjongens lokken kuikentje tijdens fotoreportage thuiskinderen verkleden zich tijdens fotoreportagekinderen dansen in verkleedkleren tijdens fotoshootfotoreportage thuis, kinderen spelen verkleedkleren aanfotoreportage thuis, kind verkleedfotoreportage thuis, buikspieroefeningen tijdens pizza etenkuikentjes lopen vrij rond tijdens day in the life fotoreportagepizza met choco en banaanapplaus voor optreden tijden fotoreportagemeisje speelt piano voor familie tijdens fotoreportageoptreden tijdens een day in the life fotoreportageplezier tijdens een fotoshoot cadeaukinderen tonen kunstjes tijdens fotoshootfotoreportage thuisopa op tractor met kleinkinderen in bak achteraan tijdens fotoshootfotoreportage thuisperen eten tijdens de oogst fotoreportagefotoshoot cadeauoma en opa plukken peren met kleindochter tijdens fotoshootopa met kleinkinderen oogsten perenkinderen helpen peren oogsten tijdens fotoshootkleinkinderen helpen oogsten van peren tijdens fotoshootkleinkinderen helpen oogsten peren tijdens day in the life reportageopa rijdt met tractor door boomgaard tijdens fotoshootopa op oude tractor, koppel zit vooraan

 

Op het einde van de namiddag maakten we nog tijd voor enkele ‘geposeerde’ familiefoto’s.

familieportret in zwartwitfamilieportret in zwartwit

Benieuwd naar mee? Volg mij op instagram en blijf zo op de hoogte van de meest recente shoots.