CORPORATE

Bedrijfsfotograaf Aalter voor EMBA_wayofliving

By september 15, 2022 No Comments
foto van metaalbewerker aan het werk door bedrijfsfotograaf

Als bedrijfsfotograaf in Aalter maakte ik reeds heel wat foto’s voor Gino en Nele, de mensen achter Emba.

EMBA staat voor authentiek maatwerk, in zijn atelier gaat Gino aan de slag met metaal en hout. Als metaalbewerker en meubelmaker maakt hij alles zelf, met de hand. Geen bandwerk te zien, wel een man met liefde voor zijn vak.

Ook op zoek naar een bedrijfsfotograaf? Iemand die authentieke beelden maakt, die de schoonheid van je vak laat zien? Laat hier een berichtje achter voor meer info.

Handen stielman aan het werklasser aan het werk door bedrijfsfotograafbedrijfsfotografie toont een lashelmfoto door bedrijfsfotograaf van lassermetaalbewerken aan het werkfoto van metaalbewerker die schuurt met metabometaalbewerker aan het schuren door bedrijfsfotograaffoto van metaalbewerker aan het werk door bedrijfsfotograafdetailfoto handen handenarbeider door bedrijfsfotograaffoto van metaalbewerker aan het werk door bedrijfsfotograaffoto van metaalbewerker aan het werk door bedrijfsfotograaffoto van metaalbewerker aan het werk door bedrijfsfotograaffoto door bedrijfsfotograaf vakman schuurtbedrijfsfotograaf foto van stielmanfoto van vakman tijdens werk