HUWELIJK

Huwelijk Clementina en Bart in Brussel

By december 11, 2019 januari 27th, 2020 No Comments
huwelijk Brussel, ballonnen, lachen, koppel, bruid en bruidegom, huwelijksfotografie

Clementina en Bart contacteerden me vrij laat voor hun huwelijk in Brussel. Niet dat ze niet gedacht hadden aan een fotograaf maar hun grote huwelijk was in Italië terwijl in Brussel enkel het officiële gedeelte in het stadhuis plaatsvond. Al snel beseften ze dat ze ook herinneringen aan dit gedeelte wilden en maar goed ook want wat een leuke namiddag was dat!

Trouwen kan best wel hectisch zijn en zeker als de Ronde van Frankrijk op dezelfde dag start aan het stadhuis! Iedereen nam het openbaar vervoer, wij maakten een wandeling naar het stadhuis. Het werd een gezellige ceremonie met familie en vrienden, snel werd duidelijk dat dit koppel op handen gedragen wordt door iedereen uit hun omgeving.

Het werd een huwelijk vol mooie momenten, het was een eer deel uit te maken van dit bonte gezelschap. Clementina en Bart, super bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige namiddag. Jullie hebben de dag ten volle beleefd en ik heb zo een vermoeden dat dit jullie trachten te doen met elke dag uit jullie leven.

‘Waauw… We kunnen er weinig anders op zeggen dan dat… Zo mooi werk! Super hard bedankt om deze mooie en unieke herinnering vast te leggen voor ons. We zijn nog steeds wat ondersteboven van ons weekend en hebben met heel veel plezier en emotie jouw foto’s net bekeken.’

Wil je ook zo’n reportage? Neem contact op.

Contacteer mij