DAY IN THE LIFE

Fotoreportage thuis . day in the life of Aaron, Leon en Astor

By maart 25, 2021 No Comments
fotoreportage thuis

Een fotoreportage thuis, tijdens jullie alledaagse bezigheden. Niets speciaal, gewoon hoe jullie de dag graag samen doorbrengen.

Met deze insteek ging ik op een zondagmorgen richting Destelbergen, voor een fotoreportage van mijn neefjes Aaron, Leon en Astor. Drie jongens in huis, het zit een beetje in de familie, zowel mijn broer als ik weten dat er dan wel een beetje leven in huis komt. Het werd een ontspannen zondagochtend met het hele gezin, luieren, we spelen een spel, een wandeling en een cake bakken. Corona tijden, we kennen het wel!

fotoreportage thuisportret kind, fotoreportage thuisday in the life fotograaffotoreportage thuiszondagmorgen, fotograafvader en kind, fotofoto, thuis, reportagejongeren, hangen, fotoreportageverveling, thuis, fotograaffotograaf thuisspeel een spelportrett kind, fotograaffotoreportage day in the lifefotoreportage thuisfotoreportage kind spelmama en zoon, fotospeel een spel, fotofotoreportage thuisbroers, fotograaffotoreportage thuismama en zoon, knuffel, fotograafpijntje, fotoreportagefotoreportage thuismama en zoonfoto, bakken, thuisfotoreportage thuisfoto, bakken, thuisvader en zoon, fotograaffotoreportage thuis