DAY IN THE LIFE

Beste familiefotograaf in België in 2021

By februari 1, 2022 No Comments
broer en zus borstelen paard tijdens een familiereportage op locatie

Beste familiefotograaf in België en een 4de plaats! op de lijst van beste journalistieke familiefotografen in de wereld. Ik kan het precies nog steeds niet geloven… Awards krijgen, het blijft een mooie erkenning voor mijn familiefotografie.

En volgens wie is dat? Welja, volgens de Family Photojournalist Associastion, kortweg fpja. Een organisatie die staat voor het fotograferen van familie op een journalistieke, documentaire manier. Dus geen matching kleren, ‘lach eens naar de camera!’, niet poseren maar foto’s van het echte leven, het dagelijkse leven in al zijn facetten.

Want als we eerlijk zijn, wat willen we ons herinneren? Wil je je herinneren hoe je mama er uit zag vroeger? Of hoe jullie samen speelden en lachten?

Laten we dus maar wat meer ons echte leven tonen, de mooie momenten samen, de moeilijke momenten, de lach én de traan, de verveling, het plezier, het samenzijn. Gewoon, het gewone leven.

Interesse in een documentaire familiereportage? Alle info vind je hier: https://ruthwytinck.com/gezinsfotografie-deinze-oost-vlaanderen/

 

Alle winnende foto’s van 2021:

day in the life fotoreportage met een papa die speelt met zijn zonen in de zetelfamiliereportage tijdens een feest waar een jongen door het hondenluikje probeert te kruipeneen mama leest voor uit een boekje aan haar zoon die de fles drinkt tijdens een gezinsreportage thuisday in th elife fotoreportage met een mama die speelt met haar kinderen met een grote dooseen mama speelt n de tuin met haar kinderen tijdens fotoshootday in the life fotoreportage die toont hoe een kind samen met mama op de trap gaatkinderen spelen met kapla tijdens een gezinsreportagefoto gemaakt tijdens moment dat papa knuffel geeft aan dochterknuffel tussen papa en dochter tijdens een gezinsreportage op locatieeen papa helpt zijn zoon uit een boom tijdens een familiereportage op locatieMoment gedreven familie foto in zwartwit van een jongen die gitaar speelt met papaintiem moment tussen vader een zoon tijdens een gezinsreportage thuisjongens hangen rond in huis tijdens een day in the life reportage thuiseen papa knuffelt huilende dochter tijdens een gezinsreportage thuismama legt kind te slapen tijdens day in the life fotoreportagepapa, mama en kind genieten van de speeltuin tijdens een familiereportagezwartwit foto tijdens day in the life reportage van een kind op de speeltuinFamilie in Vlaanderen die geniet van een kampvuur tijdens een gezinsreportage op locatieday in the life foto van een kleine jongen in een zwembad met grote zwembandjes aanfamiliefoto in belgië van een mam en zoon die lachen naar elkaarday in the llife foto van kinderen die spelen met een doos terwijl een ouder probeert te slapen in de zetelbroer en zus borstelen paard tijdens een familiereportage op locatiejongens lokken een kip tijdens een day in the life reportagekinderen tonen brug aan elkaar tijdens familiereportageopa samen met zijn kleinkinderen tijdens een familiereportage thuisgrotouders en kleinkind plukken samen peren tijdens familiereportage die ze cadeau kregen