Huwelijksreportages, familiefoto’s en bedrijfsfotografie met een journalistieke aanpak

Huwelijksfotografie is één van de disciplines waar ik me nu al tien jaar in specialiseer. Vandaag kunt u mij inschakelen voor verschillende types fotoreeksen en reportages, waarbij ik de focus leg op spontaniteit, sfeer en emoties.

Gezinsfotografie volgens A day in the life-principe

Hoe vat je de essentie van de dynamiek en relaties binnen een gezin? Door iedereen zichzelf te laten zijn en te capteren wat voor je ogen spontaan ontstaat. Dat is wat ik met mijn day in the life-reportages wil bereiken: als fotograaf een dag in jullie gezinsleven duiken, er deel van uitmaken en op zoek gaan naar sprekende, vaak heel kleine details. Geen portretten, maar tranches de vie. Geen poses, maar beleving. Geen opsmuk, maar échte emoties en relaties. Troosten, lachen, spelen …

Als klant geniet u de grootste flexibiliteit: een portretsessie van één uur? Een iets langere familiereportage? Een echte day in the life-reportage? Alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen.

Huwelijksfotografie

Is er een dag die je als koppel intenser en meer verbonden beleeft dan je huwelijksdag? En waarop je meer dan ooit de liefde voelt van vrienden en familie? Ik vertel het verhaal van deze dag via spontane journalistieke foto’s, waarbij ik op zoek ga naar momenten, emoties, een lach en een traan. Bij jullie, en bij neven, nichten, broers, zussen, vrienden, collega’s, kennissen …

Hoe beleven jullie en zij die dag? Wat zijn de onderlinge verhoudingen? Welke onuitgesproken gevoelens worden getoond? Dat zijn de vragen waarop ik in de vorm van beelden antwoord wil op geven. Beelden die niet standaard zijn, maar op zoek gaan naar de kleine verhalen. De momentjes. De vonken. Kortom, de essentie van hoe de dag beleefd wordt.

Bedrijfsreportages en evenementen

Of u nu een groot evenement organiseert of een klein fotomoment: altijd focus ik op mensen en sfeer. De dingen die meestal buiten het beeldkader vallen, maar het meest zeggen over uw organisatie. Uiteraard bepaalt u zelf de invalshoek en geeft u mee welke beelden u voor uw magazine, website, portrettenreeks of reportage voor ogen hebt. En vervolgens ga ik met die input aan de slag om er iets unieks van te maken.

Binnenkort uw fotomoment

Zin in een samenwerking? Bel me gerust of stuur me een mailtje. De plaats van de shoot speelt geen rol: ik woon en werk in Landegem bij Gent, maar kom overal in België (en zelfs het buitenland).